X
Tipsa om den här sidan
Vilken e-postadress du vill skicka till?

Vem ska vi hälsa ifrån?

Inloggning Glömt lösenordet?

eSkrifter

En greyhound är en mycket social hund. Vänlig mot de flesta och vill vara med människor. En i teamet. Men när den släpps loss ur sin tävlingsfålla finns inga gränser för tävlingslusten och kampandan. Den glömmer allt annat och rusar mot målet. Resultatjakten kan göra den aggressiv. Loppet är kort och vinnaren vanligtvis obetydligt före de andra.


Mycket av detta liknar ledarskapet och gav Gunnar Selin idén till Greyhound-serien. Korta, lättlästa eSkrifter för den chef som snabbt behöver praktiska ideer för att lösa sin uppgift eller klara ett akut problem. Snabbt ta sig ur den ´organisatoriska fyrkanten´ och leda loppet något före de andra.

De här eSkrifterna finns:

Ta över ledarskapet - vid nytt chefsansvar
Ger praktiska råd för hur du tar över ledarskapet under de första 6-18 månaderna när du är ny som chef för din enhet. Ger en tankekarta för ett ledarskap som utvecklar verksamhet och medarbetare - och dig själv!
Av Gunnar Selin. 23 sidor 190 SEK + moms.

Smartare ledarskap - hur du reducerar din arbetsbelastning
Fokusering, delegering, beslut, aktivitets- och tidsstyrning är nyckelorden för att öka den egna effektiviteten. Sammanhang och råd fyller denna praktiska, kortfattade guide till ökad egen effektivitet som ledare. Med kondenserad krisplan för den redan överbelastade chefen.
Av Gunnar Selin. 18 sidor, 202 SEK. Beställ från Adlibris
© KonsultAkademin i Norden AB, 2018