X
Tipsa om den här sidan
Vilken e-postadress du vill skicka till?

Vem ska vi hälsa ifrån?

Inloggning Glömt lösenordet?

Om KonsultAkademin

KonsultAkademin ger chefer lösningar på problem och för olika situationer i ledarskap och chefsroll. Vi vill bidra till att lyfta fram ledarskapets och chefsrollens betydelse. Vi vill också ge chefer idéer och koncept som lyfter deras eget ledarskap. Vi vill bidra till förståelse för ledarrollens betydelse och för ledarskapets utveckling för att medarbetare ska få ökade möjligheter att utveckla sina insatser.

På sikt kommer vi att täcka in samtliga de vanligaste ämnesområden som en ledare behöver kunna, förstå och ha egna lösningsmetoder för.

Vi ser oss inte som konkurrenter till andra konsulter eller utbildningsarrangörer. Vi är främst förmedlare av tankar, idéer och impulser. Vi kan hjälpa till att förpacka kunskap som en konkret tipslista, som en längre artikel, som en ebok, som ett seminarium över internet eller som en produkt för vår eLearningplattform.

KonsultAkademin är ett dotterbolag till KanLeda AB som ägs och drivs av Gunnar Selin.

Elisabeth Kempemo är Informations- och webbansvarig på KonsultAkademin. Hon driver också eget företag inom Kommunikation och PR, Logos Kommunikation.

> Kontakta oss

> Mer om Gunnar Selin

> Våra medförfattare


Gunnar Selin, VD för KonsultAkademin© KonsultAkademin i Norden AB, 2018