X
Tipsa om den här sidan
Vilken e-postadress du vill skicka till?

Vem ska vi hälsa ifrån?

Inloggning Glömt lösenordet?

För konsulter
NYHETSBREVET ATT LEDA
Beställ prenumeration


Gunnar Selin presenterar KonsultAkademin

Klicka på bilden för att se ett digitalt visitkort om sajten med vd Gunnar Selin (QuickTime).För konsulter

Ingen kan säkert säga hur många tusen konsulter som arbetar med frågeställningar och metodik som är intressant för att linjechefer ska kunna utveckla sin verksamhet, sina medarbetare och sig själva. Din kompetens som konsult är inte alltid lätt att beskriva för den chef och ledare som behöver en snabb insats. Som ledarutvecklare saknar vi enhetliga begrepp och vill gärna utveckla en ny vinkling eller en ny metodik.

KonsultAkademin vill ge chefer lösningar på problem och idéer kring utveckling av olika situationer i det egna ledarskapet. Vi vill bidra till att lyfta fram ledarskapets och chefsrollens betydelse. Vi vill också ge chefer idéer och koncept som lyfter deras eget ledarskap.

På sikt kommer vi att täcka in samtliga de vanligaste ämnesområden som en ledare behöver kunna, förstå och ha egna lösningsmetoder för.

Därför är vi intresserade av konsulter som kan tillföra kunskap, perspektiv och konkreta verktyg för ledarutveckling. Särskilt de som är författare till böcker, artiklar eller andra konkreta verktyg som förbättrar chefens vardag är mycket välkomna att publicera sig. Vi granskar alla förslag med tanke på relevans och vad vi tror är användbart för flertalet chefer.

Vi ser oss inte som konkurrenter till andra konsulter eller utbildningsarrangörer. Vi är främst förmedlare av tankar, idéer och impulser. Vi kan hjälpa till att förpacka kunskap som en konkret tipslista, som en längre artikel, som en ebok, som ett seminarium över internet eller som en produkt för vår eLearningplattform.

Hör av dig om du har en genomarbetad lösning för chefer och ledare!

Gunnar Selin
VD för KonsultAkademin


NYTT PÅ WEBBPLATSEN

Fler nyheter

Vill du ha vårt
e-brev Att leda?Praktiska tips för ditt ledarskap, nya rön inom ledarutveckling, aktuella debattämnen mm. 
 
Anmälan
© KonsultAkademin i Norden AB, 2018